• ILDMAGEREN

  ILDMAGEREN

  UDKOMMER 3. SEPTEMBER!

  IKKE FOR SARTE SJÆLE. En skole brænder delvist ned, og et lig bliver fundet i brandtomten. Ofret er så forkullet, at kun en obduktion kan afgøre, om det er en mand eller kvinde. Retsmediciner Hack Grandahl finder en genstand i liget, en uhyggelig signatur, der peger på, at en seriedrabsmand på spil. En pyroman har over længere tid hærget i lokalområdet, og alle tænker, at det kun er spørgsmålet om tid, før gerningsmanden slår til igen. Drabsefterforsker Sofie Engell bliver sat på sagen. Hun har netop været til julefrokost i sammen med kollegaerne fra E-Gruppen, en fest hvor hun bliver vidne til noget, der gør, at hun beslutter sig for at fejre julen helt alene, hvilket hendes makker og kæreste, Walter Bjørn Andersen, bliver meget oprørt over. E-Gruppen er presset, fordi de mange pyromanbrande trækker et blodigt spor efter sig med ulykkelige pårørende og skræmte borgere. Da en ung kvinde bliver bortført og en ny ødelæggende eksplosionsbrand bliver antændt, føler Sofie, at det hele er kommet ud af kontrol. Ildspåsættelserne rykker nærmere, og hun føler sig truet på livet.

  IILDMAGEREN er fjerde bind i Lotte Petris hæsblæsende, bestialske og uhyggelige krimiserie, BLODENGEL.

 • Udyret

  Retsmedicineren Harald Sejersen er træt i hele sin krop. Han er netop kommet hjem fra Irak, hvor han har identificeret det ene lig efter det andet, fundet i en massegrav, kaldet Dødshullet. Han glæder sig til en mere fredelig hverdag på Retsmedicinsk Institut, som deler matrikel med Rigshospitalet. Selvom han har set mange eksempler på ondskab i sit arbejdsliv, er grusomhederne begyndt at påvirke ham, og han sover uroligt om natten.

  Allerede første dag efter hans hjemkomst lander en voldsom sag på hans bord. En kvindetorso bliver fundet placeret på en bænk i Fælledparken. Harald ved, at parteringsdrab er ekstremt sjældne i Danmark, og at meget afhænger af hans undersøgelse af liget. I sin jagt på dødsårssagen, går det op for ham, at drabsmanden har haft styr på menneskets anatomi og er øvet i partering. Der er tale om en person, som er specialiseret i at slå ihjel.

  Drabssagen overvælder ham, fordi nogle af ligdelene er efterladt på Retsmedicinsk Institut, hvor han arbejder, og snart dukker der et uhyggeligt fund op på Rigshospitalet. Alt tyder på en drabsmand, som færdes frit rundt på hospitalet. Det er rædselsfuldt at være indlagt der, men også frygtindgydende at arbejde der.

  Sagen går også drabsefterforskeren Sissel Jæger på nerverne, da hun har en handicappet bror, som går til behandling på hospitalet. Hun er også udfordret af obduktionen af den dræbte kvinde, som de kun har samlet delvist, da både hovedet og armene mangler.

  Sammen kommer de på sporet af en seriedrabsmand, der hele tiden er et skridt foran dem.

  UDYRET er en intens københavnerkrimi med retsmedicinske scener i et klinisk hospitalsmiljø og den er ikke for sarte sjæle. Samtidig handler den også om menneskelige relationer, og hvordan man lever med ondskab.

 • Maskemanden

  Det siges om retsantropolog Josefine Jespersen, at hun kan få knogler til at tale og finde frem til sandheden bag grusomme drab. Men hun får sin sag for, da et af kranierne i en oldtidsgrav i den svenske by Motala skiller sig ud. Ved en skanning opdager hun, at der er tale om et nutidigt kranie med en knogleflis fra et andet menneske indeni. Sporene leder til Danmark, og drabsefterforsker Alexander Damgaard kommer på sagen. Han opdager, at fundet i Motala har relation til en gammel uopklaret sag, som han må finde frem i det gamle arkiv på Politigården. Josefine og Alexander danner igen makkerpar, og Josefine fornemmer, at gerningsmanden skal findes i hendes faglige miljø. Noget tyder dog på, at hun via sin efterforskning bringer sit liv i fare. Maskemanden er anden bog i serien om retsantropologen Josefine Jespersen og Alexander Damgaard.

 • BLODENGEL 3 – Tatovøren

  BESTIALSK OG MØRK KRIMI: Det er en smuk sommerdag ved Sjælsø, da et lig stiger op til overfladen. Det er nøgent og slemt tilredt. Obduktionen fastslår, at kroppens organer er sat ud som følge af en hjertefejl kombineret med hård tortur. Begge øjne er fjernet. Selv for garvede efterforskere er det en svær sag at håndtere.

  Området ved Sjælsø har tidligere været gerningssted for en makaber forbrydelse: En skizofren ung mand forgreb sig på sin kvindelige plejer, der havde indledt sig på et forhold med ham. Hun var kørt alene ud med ham. Det blev hendes død; han voldtog hende og skar begge øjne ud på hende, inden han satte ild til hende. Gerningsmanden er i sikker forvaring i Herstedvester Fængsel, og kan derfor ikke knyttes til det nye kvindedrab.

  Fundet af endnu en død kvinde ryster hele landet. Det er parteret og placeret i en kuffert på en byggeplads i København midt på Vesterbro. Også her er øjnene skåret ud. E-gruppen, med Sofie Engell i spidsen, bliver af Rigspolitiet sat til at opklare de komplicerede sager. Er der en forbindelse?

  Efterhånden dukker flere spor op, og de peger alle mod et netværk af INCELS, mænd, der håner og hader smukke kvinder. Politiets IT-specialister finder en lukket gruppe, hvor en mand kaldet Tatovøren uploader nogle syge videoer med en ekstrem form for kropsudsmykning; det er en mand, der trækker blodige spor efter sig.

  TATOVØREN er tredje sæson i Lotte Petris hæsblæsende og uhyggelige krimiserie, BLODENGEL.

  Hent den her: https://mofibo.com/dk/da/books/2362143-Blodengel-3-Tatovoeren

  ANMELDERNE OM FØRSTE SÆSON: Krimihjerte ❤️❤️❤️❤️❤️”Denne krimi er den bedste og mest uhyggelige af Lotte Petri’s krimier. ” Bogfidusen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”Man skal ikke kaste sig over Blodengel, hvis man er en sart sjæl. Den er indimellem rigtig brutal, gerningsmanden er godt tænkt og skånselsløs.” Bogrummet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”En yderst velskrevet bog, der river læseren med sig, og det er så de små hår i nakken rejser sig. ” Louises hverdag⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  “Blodengel er en af de aller bedste krimier, jeg nogensinde har læst.”

  ANDEN SÆSON:
  Bogrummet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️” En bragende god krimi … glæder mig til at læse nummer tre!” Knirkes bøger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Velskrevet og fængende, får at sidde tilbage med uhygge og nysgerrigheden efter mere! Den er ikke for sarte sjæle.” Bogfidusen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Conni’s bøger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “En uhyre spændende, mørk og bestialsk krimi, som også har sidehistorier om forelskelse og affærer, udover at have et levende persongalleri. ” “Fru Thulstrup ❤️❤️❤️❤️❤️❤️”Her er garanteret spænding, grumme detaljer og lærerig læsning hele vejen igennem.” Louises hverdag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Jeg higer efter næste sæson af Blodengel, for det bliver spændende at følge Sofie Engels udvikling. “

 • Blodengel 2 Åndemaneren – shortlistet til Den store Lydbogspris 2020

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (Bogfidusen)

  Åndemaneren er anden sæson i Lotte Petris barske krimiserie Blodengel. Denne gang en arctic noir, der udspiller sig i et iskoldt Grønland. Statsobducent Hack Grandahl er blevet kaldt til Grønland af politimesteren i Nuuk for at foretage en retsmedicinsk undersøgelse af et ungt par. Politiet har arbejdet med en teori om et udvidet selvmord. Men hvorfor er kvindens baghoved smadret fuldstændigt?
  Læs mere

 • BLODENGEL 1 Tandsamleren

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Solgt til udgivelse i Tyskland og Sverige!

  Ny krimiserien BLODENGEL (Storytel/Mofibo) med vicepolitiinspektør Sofie Engell i hovedrollen. En seriemorder, der tager sine ofres tænder, er på fri fod, og E-gruppen oprettes med Sofie Engell i spidsen, og opgaven er klar; hun skal fange seriemorderen, før der sker flere drab.

 • DJÆVELENS VÆRK UDKOMMER I TYSKLAND, KROATIEN OG TJEKKIET I 2020!

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (Krimifan.dk) Over 1000 skeletter skal flyttes fra den nordlige del af Assistens Kirkegård for at give plads til en ny metrostation ved Nørrebros Runddel. Det vækker ramaskrig, da mange mener, at gravfreden forstyrres. Men det er ikke nok til at standse metrobyggeriet.
  Læs mere

 • ❤️❤️❤️❤️❤️ (Krimifan.dk)

  Krimien er nummer 4 i den anmelderroste serie om forskeren og lægen Selma Eliassen. Det sensationelle fund af en død ulv på dansk grund får en yderligere dimension, da nogle ligrester fra et menneske bliver fundet i dens mavesæk. Læs mere

 • SORT DØD – 4 HJERTER I POLITIKEN

  Selma Eliassen er ansvarlig for Overvågningstjenesten, der skal forhindre biologisk terror. En dag bliver hun kontaktet af sin gamle studiekammerat Juliane, der vil drøfte noget vigtigt. Læs mere