visby-kirke 

Jeg glæder mig meget til at præsentere min nye krimi, Djævlens værk. Udgivelsesdato følger snarest. I mellemtiden bringer jeg et kort resumé:

Djævlens værk en moderne thriller om eksorcisme, og den er tænkt som første bind af en kommende serie.

 

kranier

I forbindelse med metrobyggeriet i København, skal der fjernes næsten 1000 skeletter fra den nordlige del af Assistens Kirkegård. Ikke alle er lige begejstrede, og nogle mener, at der er blevet åbnet en port til det onde, fordi gravfreden bliver forstyrret.

Retsantropolog Josefine Jespersen er involveret i projektet samtidig med, at hun arbejder på Retsmedicinsk Institut, hvor hun assisterer patologen. Hendes speciale er knogler og brudflader.

Hendes kollega, som er arkæolog, leder arbejdet med gravrydningen. Hun bliver brutalt myrdet og smidt i en åben grav. Morderen har indridset et omvendt kors i hendes hjerneskal. Politiets efterforskningsleder, Alexander Damgaard, beslutter sig for at konsultere en eksorcist, da meget peger i retning af, at motivet er religiøst funderet. Der sker endnu et mord på en ung pige, som viser tegn på ægte besættelse. Herefter starter en nervepirrende jagt på en seriemorder, der tilsyneladende har allieret sig med selveste Djævlen, og meget tyder på, at Josefine er udset som det næste offer. Thrilleren bevæger sig i gråzonen mellem psykiatrien og djævelskab.

krusifiks

Skriv en kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *