Djævelen og knogleeksperter

Lotte Petri har i ‘Djævelens værk’ taget favntag med det Onde, og det kommer hun gerne ud og fortæller om, hvad går ud på, på landets biblioteker. I den forbindelse har hun haft møde med en højt placeret katolsk præst, der er blevet certificeret af pave Frans til at praktisere eksorcisme i Danmark.Varighed: 1½-2 timer inklusive spørgsmål.

Hvide snit og ulve

Lotte Petri fortæller om arbejdet med sin forrige krimi ‘Hvidt Snit’. Hun fortæller om det kirurgiske indgreb, det hvide snits historie, om researchen, der har ført hende til Sikringen – et topsikret psykiatrisk hospital, hvor landets farligste, sindssyge kriminelle er anbragt. Hun fortæller også om ulven i Danmark, som har en særlig betydning for denne krimi, da man finder skeletrester fra et menneske i dens mavesæk, og sporene leder tilbage til et mord begået 30 år tidligere. Hør om de spændende researchture, der bl.a. omfatter Anstalten ved Herstedvester, Statsfængslet i Vridsløselille og Retsmedicinsk Institut.

Anbefaling:

”Den 10. september 2015 havde Nørrebro Bibliotek besøg af Lotte Petri. Det blev til en indholdsrig, spændende og underholdende aften. Lotte Petri har en fantastisk evne til at engagere og inddrage sit publikum, når hun fortæller om forfatterskabet, og ikke mindst fænger fortællingen første danske ulv på dansk jord i næsten 200 år og researchbesøg på Sikringen. ”

Bibliotekar Hans Peter Bjerregaard, Nørrebro Bibliotek

Se bogtrailer her!

Forespørgsel/booking: lotte.petri@gmail.com eller tlf.: 2245 6333.

bogmessen 2

Lotte Petri på bogmesse

foredrag om højreekstremisme med hans jørgen

Foredrag med Hans Jørgen Bonnichsen og Lotte Petri om højreekstremisme.