• Maskemanden

  Det siges om retsantropolog Josefine Jespersen, at hun kan få knogler til at tale og finde frem til sandheden bag grusomme drab. Men hun får sin sag for, da et af kranierne i en oldtidsgrav i den svenske by Motala skiller sig ud. Ved en skanning opdager hun, at der er tale om et nutidigt kranie med en knogleflis fra et andet menneske indeni. Sporene leder til Danmark, og drabsefterforsker Alexander Damgaard kommer på sagen. Han opdager, at fundet i Motala har relation til en gammel uopklaret sag, som han må finde frem i det gamle arkiv på Politigården. Josefine og Alexander danner igen makkerpar, og Josefine fornemmer, at gerningsmanden skal findes i hendes faglige miljø. Noget tyder dog på, at hun via sin efterforskning bringer sit liv i fare. Maskemanden er anden bog i serien om retsantropologen Josefine Jespersen og Alexander Damgaard.

 • BLODENGEL 3 – Tatovøren

  BESTIALSK OG MØRK KRIMI: Det er en smuk sommerdag ved Sjælsø, da et lig stiger op til overfladen. Det er nøgent og slemt tilredt. Obduktionen fastslår, at kroppens organer er sat ud som følge af en hjertefejl kombineret med hård tortur. Begge øjne er fjernet. Selv for garvede efterforskere er det en svær sag at håndtere.

  Området ved Sjælsø har tidligere været gerningssted for en makaber forbrydelse: En skizofren ung mand forgreb sig på sin kvindelige plejer, der havde indledt sig på et forhold med ham. Hun var kørt alene ud med ham. Det blev hendes død; han voldtog hende og skar begge øjne ud på hende, inden han satte ild til hende. Gerningsmanden er i sikker forvaring i Herstedvester Fængsel, og kan derfor ikke knyttes til det nye kvindedrab.

  Fundet af endnu en død kvinde ryster hele landet. Det er parteret og placeret i en kuffert på en byggeplads i København midt på Vesterbro. Også her er øjnene skåret ud. E-gruppen, med Sofie Engell i spidsen, bliver af Rigspolitiet sat til at opklare de komplicerede sager. Er der en forbindelse?

  Efterhånden dukker flere spor op, og de peger alle mod et netværk af INCELS, mænd, der håner og hader smukke kvinder. Politiets IT-specialister finder en lukket gruppe, hvor en mand kaldet Tatovøren uploader nogle syge videoer med en ekstrem form for kropsudsmykning; det er en mand, der trækker blodige spor efter sig.

  TATOVØREN er tredje sæson i Lotte Petris hæsblæsende og uhyggelige krimiserie, BLODENGEL.

  Hent den her: https://mofibo.com/dk/da/books/2362143-Blodengel-3-Tatovoeren

  ANMELDERNE OM FØRSTE SÆSON: Krimihjerte ❤️❤️❤️❤️❤️”Denne krimi er den bedste og mest uhyggelige af Lotte Petri’s krimier. ” Bogfidusen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”Man skal ikke kaste sig over Blodengel, hvis man er en sart sjæl. Den er indimellem rigtig brutal, gerningsmanden er godt tænkt og skånselsløs.” Bogrummet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”En yderst velskrevet bog, der river læseren med sig, og det er så de små hår i nakken rejser sig. ” Louises hverdag⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  “Blodengel er en af de aller bedste krimier, jeg nogensinde har læst.”

  ANDEN SÆSON:
  Bogrummet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️” En bragende god krimi … glæder mig til at læse nummer tre!” Knirkes bøger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Velskrevet og fængende, får at sidde tilbage med uhygge og nysgerrigheden efter mere! Den er ikke for sarte sjæle.” Bogfidusen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Conni’s bøger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “En uhyre spændende, mørk og bestialsk krimi, som også har sidehistorier om forelskelse og affærer, udover at have et levende persongalleri. ” “Fru Thulstrup ❤️❤️❤️❤️❤️❤️”Her er garanteret spænding, grumme detaljer og lærerig læsning hele vejen igennem.” Louises hverdag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Jeg higer efter næste sæson af Blodengel, for det bliver spændende at følge Sofie Engels udvikling. “

 • Blodengel 2 Åndemaneren – shortlistet til Den store Lydbogspris 2020

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (Bogfidusen)

  Åndemaneren er anden sæson i Lotte Petris barske krimiserie Blodengel. Denne gang en arctic noir, der udspiller sig i et iskoldt Grønland. Statsobducent Hack Grandahl er blevet kaldt til Grønland af politimesteren i Nuuk for at foretage en retsmedicinsk undersøgelse af et ungt par. Politiet har arbejdet med en teori om et udvidet selvmord. Men hvorfor er kvindens baghoved smadret fuldstændigt?
  Læs mere

 • BLODENGEL 1 Tandsamleren

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Solgt til udgivelse i Tyskland og Sverige!

  Ny krimiserien BLODENGEL (Storytel/Mofibo) med vicepolitiinspektør Sofie Engell i hovedrollen. En seriemorder, der tager sine ofres tænder, er på fri fod, og E-gruppen oprettes med Sofie Engell i spidsen, og opgaven er klar; hun skal fange seriemorderen, før der sker flere drab.

 • DJÆVELENS VÆRK UDKOMMER I TYSKLAND, KROATIEN OG TJEKKIET I 2020!

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (Krimifan.dk) Over 1000 skeletter skal flyttes fra den nordlige del af Assistens Kirkegård for at give plads til en ny metrostation ved Nørrebros Runddel. Det vækker ramaskrig, da mange mener, at gravfreden forstyrres. Men det er ikke nok til at standse metrobyggeriet.
  Læs mere

 • ❤️❤️❤️❤️❤️ (Krimifan.dk)

  Krimien er nummer 4 i den anmelderroste serie om forskeren og lægen Selma Eliassen. Det sensationelle fund af en død ulv på dansk grund får en yderligere dimension, da nogle ligrester fra et menneske bliver fundet i dens mavesæk. Læs mere

 • SORT DØD – 4 HJERTER I POLITIKEN

  Selma Eliassen er ansvarlig for Overvågningstjenesten, der skal forhindre biologisk terror. En dag bliver hun kontaktet af sin gamle studiekammerat Juliane, der vil drøfte noget vigtigt. Læs mere

 • Vand til blod

  ”Og vandet blev til blod, fiskene døde, vandet lugtede, så egypterne nægtede at drikke det. Overalt var der blod.” (2. Mos. 7.21) Læs mere

 • Den 5. plage

  Hvad nu, hvis to seje og fandenivoldske veninder får mistanke om et biologisk terrorangreb i København? Læs mere