Så er endnu et skriveophold på Hald Hovedgaard ovre, og tiden er fløjet af sted!

Jeg havde egentlig planlagt at genoptage arbejdet med min femte roman, som jeg har skrevet omkring 50 sider af, men sådan skulle det ikke være, fordi den endelige redigering af Hvidt Snit, som udkommer i marts, nu skulle på plads. Så jeg har siddet fra morgen til aften i Kapellet og finpudset manuskriptet, der nu er sendt til korrektur, og det er også på tide, hvis det skal nå i trykken og gerne ligge på anmeldernes bord primo marts! I sådan en proces kan man godt få lidt sved på panden, for nu gælder det, og der bliver stadig færre og færre ting, der kan rettes. Men efter at have sendt manuskriptet af sted til korrektur, kunne jeg heldigvis holde en lille pause og dernæst tage fat på den nye bog.

Det tager altid lidt tid at kredse sig ind på manuskriptet og de noter, man har taget, og det er derfor, at jeg prøver at undgå for lange skrivepauser, fordi man simpelthen mister kontakten til universet og karaktererne. Men efter et par dage, lykkedes det at få godt overblik og en masse gode idéer, så inden længe sætter jeg turbo på skrivningen, og forhåbentlig ligger manuskriptet færdigt i løbet af det forsommeren. Det er lidt for tidligt at løfte sløret for handlingen og titlen, men jeg skriver løbende opdateringer af, hvordan arbejdet skrider frem. Jeg kan godt love, at det bliver spændende, og at der sker nogle grusomme mord, så er du advaret!

Når jeg ikke redigerede, tog jeg nogle løbeture i det smukke område omkring Hald, bl.a. Hald Ruin og et godt stykke op ad Dollerup Bakker, men ikke helt til toppen, det rakte kondien ikke til, så jeg må se at træne noget hårdere! Vejret har svinget fra slud og sne til sol, og det har været koldt, men dejligt friskt.

Der blev også tid til at træffe aftaler med spændende researchpersoner i løbet af februar måned, for selvom jeg har lavet den indledende research, indser man, at jo mere man finder ud af om et emne, desto mere spændende bliver det, og nogle gange er der behov for at få mere at vide, også ned i mindste detalje.

 

 

Fine rammer for et skriveophold

Kapellet

 

Hald Hovedgaard

Pejsestuen

 

Skriv en kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *