BESTIALSK OG MØRK KRIMI: Det er en smuk sommerdag ved Sjælsø, da et lig stiger op til overfladen. Det er nøgent og slemt tilredt. Obduktionen fastslår, at kroppens organer er sat ud som følge af en hjertefejl kombineret med hård tortur. Begge øjne er fjernet. Selv for garvede efterforskere er det en svær sag at håndtere.

Området ved Sjælsø har tidligere været gerningssted for en makaber forbrydelse: En skizofren ung mand forgreb sig på sin kvindelige plejer, der havde indledt sig på et forhold med ham. Hun var kørt alene ud med ham. Det blev hendes død; han voldtog hende og skar begge øjne ud på hende, inden han satte ild til hende. Gerningsmanden er i sikker forvaring i Herstedvester Fængsel, og kan derfor ikke knyttes til det nye kvindedrab.

Fundet af endnu en død kvinde ryster hele landet. Det er parteret og placeret i en kuffert på en byggeplads i København midt på Vesterbro. Også her er øjnene skåret ud. E-gruppen, med Sofie Engell i spidsen, bliver af Rigspolitiet sat til at opklare de komplicerede sager. Er der en forbindelse?

Efterhånden dukker flere spor op, og de peger alle mod et netværk af INCELS, mænd, der håner og hader smukke kvinder. Politiets IT-specialister finder en lukket gruppe, hvor en mand kaldet Tatovøren uploader nogle syge videoer med en ekstrem form for kropsudsmykning; det er en mand, der trækker blodige spor efter sig.

TATOVØREN er tredje sæson i Lotte Petris hæsblæsende og uhyggelige krimiserie, BLODENGEL.

Hent den her: https://mofibo.com/dk/da/books/2362143-Blodengel-3-Tatovoeren

ANMELDERNE OM FØRSTE SÆSON: Krimihjerte ❤️❤️❤️❤️❤️”Denne krimi er den bedste og mest uhyggelige af Lotte Petri’s krimier. ” Bogfidusen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”Man skal ikke kaste sig over Blodengel, hvis man er en sart sjæl. Den er indimellem rigtig brutal, gerningsmanden er godt tænkt og skånselsløs.” Bogrummet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”En yderst velskrevet bog, der river læseren med sig, og det er så de små hår i nakken rejser sig. ” Louises hverdag⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Blodengel er en af de aller bedste krimier, jeg nogensinde har læst.”

ANDEN SÆSON:
Bogrummet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️” En bragende god krimi … glæder mig til at læse nummer tre!” Knirkes bøger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Velskrevet og fængende, får at sidde tilbage med uhygge og nysgerrigheden efter mere! Den er ikke for sarte sjæle.” Bogfidusen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Conni’s bøger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “En uhyre spændende, mørk og bestialsk krimi, som også har sidehistorier om forelskelse og affærer, udover at have et levende persongalleri. ” “Fru Thulstrup ❤️❤️❤️❤️❤️❤️”Her er garanteret spænding, grumme detaljer og lærerig læsning hele vejen igennem.” Louises hverdag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Jeg higer efter næste sæson af Blodengel, for det bliver spændende at følge Sofie Engels udvikling. “

Skriv en kommentar:

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *