Kom videre i din skriveproces – og øg dine chancer for at blive udgivet!

Med 6 anmelderroste romaner og 2 noveller har jeg gjort mig mange erfaringer, som jeg gerne vil dele med dig. Jeg har prøvet alle processerne og ved, hvor svært det er – især, når man kører fast. Det med at skrive er noget af en roller coaster – nogle dage er man fortrøstningsfuld, mens andre fyldt med hurdler, som forhindrer din skriveproces.

Jeg er uddannet i systemisk coaching og kobler dette med min erfaring som forfatter. Jeg gennemgår hele manuskripter, ideer/koncepter til en roman eller hjælper dig med at finde et forlag. Der findes desværre ingen garantier for antagelse på et forlag, men hvis man gør sit forarbejde godt, bliver chancen for succes mangedoblet.

Som marketingchef i Dansk Erhverv gennem 8 år har jeg lært, hvor vigtig markedsføring er. Hvis læserne ikke kender dig, har de ikke mulighed for at bedømme dit værk og anbefale dig – og det er umådeligt vigtigt at være sig bevidst om, at intet sælger sig selv – og at du selv må gøre en stor del af arbejdet, hvis du vil have dit værk ud i verden.

Du er velkommen til at sende en (ultrakort) projektbeskrivelse, herunder hvad der udfordrer dig til: lotte.petri@gmail.com, så sender jeg et tilbud (1-2 hverdage). Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Her kan du læse mit forfatterportræt fra Litteratursiden.